Beleef Italië bij u thuis, op uw bedrijfsfeest, vriendenweekend of familiedag met onze mobiele pizzaovens.

 

Onze authentieke steenovens kunt u eenvoudig overal plaatsen waarna u snel kunt genieten van echte Napolitaanse pizza’s!

 

Los van het gemak, de kwaliteit en de beleving, geniet u (en uw gasten) nergens zo betaalbaar van heerlijke zelfgemaakte verse pizza’s!

Mobiel

Bakken op elke locatie? Onze pizzaovens zijn mobiel. Het enige dat u nodig heeft is een auto met trekhaak en een geldig rijbewijs B. 

Lees meer...

Betaalbaar

Wist u dat onze pizzaovens al vanaf  €2,75 per persoon te huur zijn? 

Voor de prijzen van diverse extra's klik hier.

Snel klaar!

Wist u dat door de hoge temperatuur  de pizza's binnen 90 seconden klaar zijn. Zo krijgt uw pizza de authentieke smaak van een houtoven

Ontzorgen

Wist u dat wij ook compleet verzorgde pizzaovens leveren. Alle ingrediënten mee leveren of komen met een pizzabakker

Lees meer... 

Hoe werkt het?

U heeft het waarschijnlijk al druk genoeg met de voorbereidingen van uw evenement of feest. Wij maken het zo makkelijk mogelijk voor u: 

Boek online

U kunt eenvoudig online een reservering voor de pizzaoven maken. U kiest de gewenste datum, pakket en aantal personen. Klik hier om direct te boeken 

Ophalen

U pikt de oven op de dag van de huur op bij ons. Het enige dat u nodig heeft is een auto met trekhaak en een geldig rijbewijs B. Liever laten bezorgen?

Eenvoudige installatie

U plaatst de oven zonder gebruik van gereedschappen. Plaats de oven op een harde ondergrond, poten uit en klaar! Wij kunnen de installatie ook voor u verzorgen

Oven aansteken

Gebruik hiervoor droog en schoon haard-hout. Als de oven op temperatuur is (350 tot 400 graden) is het tijd om te bakken!

Bakken maar!

Laat uw creativiteit zijn gang gaan. Beleg uw pizza's naar eigen smaak. U kunt eindeloos blijven combineren. Liever een pizzabakker?

Snelheid en smaak

Door de hoge temperatuur zijn de pizza's binnen 90 seconden klaar. Zo krijgen uw pizza's de authentieke smaak van een houtoven. 

Opruimen

Klaar? Geniet nog lekker na! U kunt de oven veilig uit laten branden. De volgende dag veegt u de as uit de oven. Plaats de huif terug en de oven kan weer retour. Liever ons laten opruimen?

Veelgestelde vragen

 

Pizza bakken in een echte steenoven, dat is geen dagelijkse bezigheid. Hier vindt u veelgestelde vragen met antwoord. Staat uw vraag er niet bij? Laat het ons weten, wij beantwoorden uw vraag graag. 

Lekker te Huur 2020

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Adres

 

Zwaluwendonk 30

Veghel, 5467 DD

Telefoon

 

Lex      06-51220322

Edwin  06-23667879

KVK: 74995103  BTW: NL 8601 01733 B01  IBAN: NL25INGB 0009 3526 01