Beleef Italië bij u thuis, op uw bedrijfsfeest, vriendenweekend of familiedag met onze mobiele pizzaovens.

 

Onze authentieke steenovens kunt u eenvoudig overal plaatsen waarna u snel kunt genieten van echte Napolitaanse pizza’s!

 

Los van het gemak, de kwaliteit en de beleving, geniet u (en uw gasten) nergens zo betaalbaar van heerlijke zelfgemaakte verse pizza’s!

Mobiel

Bakken op elke locatie? Onze pizzaovens zijn mobiel. Het enige dat u nodig heeft is een auto met trekhaak en een geldig rijbewijs B. 

Lees meer...

Betaalbaar

Wist u dat onze pizzaovens al vanaf  €2,75 per persoon te huur zijn? 

Voor de prijzen van diverse extra's klik hier.

Snel klaar!

Wist u dat door de hoge temperatuur  de pizza's binnen 90 seconden klaar zijn. Zo krijgt uw pizza de authentieke smaak van een houtoven

Ontzorgen

Wist u dat wij ook compleet verzorgde pizzaovens leveren. Alle ingrediënten mee leveren of komen met een pizzabakker

Lees meer... 

Hoe werkt het?

U heeft het waarschijnlijk al druk genoeg met de voorbereidingen van uw evenement of feest. Wij maken het zo makkelijk mogelijk voor u: 

Boek online

U kunt eenvoudig online een reservering voor de pizzaoven maken. U kiest de gewenste datum, pakket en aantal personen. Klik hier om direct te boeken 

Ophalen

U pikt de oven op de dag van de huur op bij ons. Het enige dat u nodig heeft is een auto met trekhaak en een geldig rijbewijs B. Liever laten bezorgen?

Eenvoudige installatie

U plaatst de oven zonder gebruik van gereedschappen. Plaats de oven op een harde ondergrond, poten uit en klaar! Wij kunnen de installatie ook voor u verzorgen

Oven aansteken

Gebruik hiervoor droog en schoon haard-hout. Als de oven op temperatuur is (350 tot 400 graden) is het tijd om te bakken!

Bakken maar!

Laat uw creativiteit zijn gang gaan. Beleg uw pizza's naar eigen smaak. U kunt eindeloos blijven combineren. Liever een pizzabakker?

Snelheid en smaak

Door de hoge temperatuur zijn de pizza's binnen 90 seconden klaar. Zo krijgen uw pizza's de authentieke smaak van een houtoven. 

Opruimen

Klaar? Geniet nog lekker na! U kunt de oven veilig uit laten branden. De volgende dag veegt u de as uit de oven. Plaats de huif terug en de oven kan weer retour. Liever ons laten opruimen?

Veelgestelde vragen

 

Pizza bakken in een echte steenoven, dat is geen dagelijkse bezigheid. Hier vindt u veelgestelde vragen met antwoord. Staat uw vraag er niet bij? Laat het ons weten, wij beantwoorden uw vraag graag. 

Ophalen en terugbrengen

Vanaf hoelaat kan de oven opgehaald worden?


De oven kan op de dag van de huur opgehaald worden vanaf 11 uur. Wenst u de oven al eerder op te halen? Neem even contact met ons op.
Mag ik met de mobiele pizzaoven rijden?


Onze ovens op aanhangwagen mogen gereden worden door iedereen met een geldig rijbewijs B. De aanhanger kan achter elke auto met een trekhaak. Vergeet u bij het ophalen uw eigen witte plaat niet?
Hoelaat moet de oven weer terug?


Wij verwachten de oven voor 10 uur terug op de dag na het eindigen van de afgesproken huurperiode. Wilt u de oven op een ander tijdstip terugbrengen? Bespreek de mogelijkheden met ons.
Wat zijn de ophaal- en retourtijden van een weekend huren?


Huurt u onze pizzaoven voor een weekend? Dan kan deze vrijdag na 11:00 uur opgehaald worden en verwachten wij deze uiterlijk maandagochtend voor 10:00 uur retour. Wilt u een ander tijdstip? Bespreek de mogelijkheden met ons.

Pizza's bereiden

Hoe maak ik een bodem van een deegbol?


In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe u van een deegbol een mooie ronde pizza bodem maakt.
Hoeveel saus moet er op een bodem?


Wij adviseren u om 1 lepel saus te gebruiken, deze verspreidt u vervolgens van het midden naar buiten. Zorg dat u aan de randen ongeveer 1 cm zonder saus laat zodat u een mooie bruine korst krijgt.
Hoe leg ik de pizza in de oven?


Na het beleggen van de pizza met uw favoriete ingrediënten, plaatst u de pizza op de schep. Plaats de schep met pizza vooraan in de oven. Maak een vlugge schuifbeweging zodat de pizza eraf schuift. Na ongeveer 15 seconden draait u de pizza een kwartslag. Na 4 keer draaien is de pizza klaar.
Hoelang moet mijn pizza in de oven?


Zodra de oven op temperatuur is zal de bereidingstijd tussen de 60 en 90 seconden zijn. Afhankelijk van de dikte van de bodem en het soort beleg kan het nodig zijn om de pizza langer te bakken. Ter illustratie: - een pizza Margherita is in 60 seconden klaar - een pizza Quattro Stagioni is in 120 seconden klaar - een pizza Calzone is in 180 seconden klaar

Gebruik

Waar kan ik de oven plaatsen?


Wij adviseren om de oven op een harde vlakke ondergrond te plaatsen. Op elke hoek zit een steunpoot die u uit kunt draaien. Met het uitdraaien van deze poten zorgt u ervoor dat de oven recht staat. Zachte ondergrond? Plaats dan onder de poten een tegel zodat de oven niet wegzakt. U kunt ons altijd om advies vragen als u twijfelt over het plaatsen van de oven.
Hoe maak ik de oven schoon?


Nadat u klaar bent met bakken kunt u het vuur in de oven veilig uit laten branden. De volgende ochtend veegt u de as uit de oven. Eventuele aangekoekte resten kunt u met de krabber los maken. Direct na het bakken al de oven schoonmaken? U kunt de hete kolen met een schep uit de oven halen en in een ijzerbak of vuurkorf gooien. LET OP: de oven blijft nog enkele uren heet! DE OVEN NOOIT BLUSSEN MET WATER!!
Hoe snel is de oven op temperatuur?


Het opwarmen van de oven duurt 1 uur tot 1,5 uur. Na het aanmaken van de oven zal de koepel aan de binnenzijde zwart worden van de roetdeeltjes. Zodra u ziet dat de binnenzijde weer schoon wordt, is de oven op temperatuur en kan er met bakken begonnen worden.
Hoeveel hout verbruikt de oven?


Voor het opwarmen van de oven gebruikt u ongeveer ½ krat hout. Zodra de oven op temperatuur is plaatst u er af en toe een blok bij (3 á 4 per uur). Wij adviseren te zorgen voor een mooie vlam en niet enkel gloeiende kolen om het beste resultaat met bakken te krijgen.

Algemeen

Voor hoeveel personen is de oven geschikt?


Onze ovens zijn geschikt voor allerlei soorten groepen. Of u nu met een klein of groot gezelschap bent, het is allemaal mogelijk. Er kunnen 2 tot 3 pizza's tegelijk in de oven en het duurt ongeveer 60 seconden per pizza tot deze klaar is. Het aantal totaal te bakken pizza's is afhankelijk van hoe u de pizza's bakt. U kunt ook aan ons vragen om de pizza's voor u te bakken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gezelschap, neem dan contact met ons op.
Mag ik de oven verplaatsen als deze op temperatuur is?


Wij adviseren om dit nooit te doen. De oven is 350/400 graden van binnen en ook de pijp is gloeiend heet. Wanneer u de warme oven zou verplaatsen heeft u grote kans op ernstige brandwonden. Ook kan door het verplaatsen van een hete oven de constructie kapot gaan.
Wanneer ontvang ik mijn borg terug?


Wij streven ernaar om de borg binnen 5 werkdagen terug te storten. Bij het ophalen en retour brengen van de oven zullen wij samen met u een checklist invullen. Wanneer alles weer in nette staat terug is gebracht is tekenen wij die samen met u af. Heeft u de borg contant betaald? Dan zullen wij die na het controleren van de checklist direct teruggeven.
Mijn vraag staat hier niet bij!


U heeft nog een andere vraag? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

PHOTO-2018-11-07-21-01-44.jpg
bloggif_5c365461bec4f.gif
95D26A01-551D-4531-8330-4226D44E8134.jpg