Pizza oven Huren

Beleef Italië bij u thuis, op uw bedrijfsfeest, vriendenweekend of familiedag met onze mobiele pizzaovens. Onze authentieke steenovens kunt u eenvoudig overal plaatsen waarna u snel kunt genieten van echte Napolitaanse Pizza's! Los van het gemak, de kwaliteit en de beleving, geniet u (en uw gasten) nergens zo betaalbaar van heerlijk zelfgemaakte verse pizza's!

Prijzen

Basis

Extra

Compleet

Meest gekozen

All-in

Onze ovens zijn zeer compleet en voorzien van alle basismaterialen zoals een pizzaschep, ovenborstel en hout om ten minste 2 uur te bakken. Daarbij bieden wij nog extra opties aan. Deze kunt u bij het bestellen kiezen. Mist u nog een optie of wilt u een compleet verzorgde oven bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele pizzaoven

Verse deegbollen

Verse pizzasaus

Verse toppings

Bezorgen & ophalen

Installeren

Schoonmaak

Prijs vanaf 10 personen*

Prijs vanaf 20 personen*

Prijs vanaf 40 personen*

€90,- per dag 

€180,- per weekend €450,- per week

€6,- pp

€3,50 pp

€2,75 pp

€14,- pp

€11,50 pp

€10,75 pp

€17,90 pp

€13,50 pp

€12,80 pp

*Alle prijzen zijn vanaf prijzen. Bij een afwijkend aantal personen wijzigen onze prijzen. Meer dan 60 personen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Alle pakketten zijn uit te breiden met onze extra opties.

Liever onze Pizza Piaggio? Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Verse ingrediënten

Verse deegbollen die op de dag zelf gemaakt zijn, handgemaakt volgens traditioneel Napolitaans recept, voor maar €0,99 per stuk. Onze ervaring: bestel 1,5 bol per persoon. Zo lekker, daarvan wil je gegarandeerd meer!

Verse Pizzasaus, wij leveren deze in bakken voor ongeveer 25 pizza's, €4,50 per bak.

Levering compleet maken met toppings? Dat is al mogelijk vanaf €5,- per persoon. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u, neem hiervoor contact op met ons.

Bezorgen & ophalen

U laat de oven liever bezorgen en ophalen? Geen probleem! Dit kan al vanaf €25,-. Wij maken altijd een prijs op maat voor u

Installeren 

Hoewel onze ovens zeer eenvoudig zelf te installeren zijn beseffen wij dat u daar niet altijd tijd voor heeft.

Wij plaatsen de oven op de door u gewenste plek en maken het eerste vuur, hierna is het eenvoudig bij te houden door af en toe een blok toe te voegen. Hiervoor rekenen wij €25,- extra per oven.

Extra's

Langer dan 2 uur bakken of meerdere dagen? Wij leveren extra hout mee voor €10,- per uur of €50,- per weekend. 

Met een grotere groep bakken (15+)? Dan adviseren wij een extra pizzaschep om makkelijker en sneller te bakken. Wij leveren deze voor slechts €5,- extra.

Schoonmaak

Liever niet zelf schoonmaken? Voor €25,- vegen wij de oven uit en wassen wij de gereedschappen voor u af.

Pizzabakker

Liever alles compleet verzorgd? Wij bieden hiervoor een all-in pakket aan, wij leveren de oven inclusief een pizzabakker, pizza's en toppings. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Reserveren

Met het invullen van onderstaand formulier maakt u een reservering voor het huren van een pizzaoven. Nadat wij uw reservering ontvangen hebben zullen wij deze zo spoedig mogelijk bevestigen.

Bij bezorgen en/of ophalen door ons graag altijd even telefonisch contact.

Voor het reserveren van een oven inclusief pizzabakker zullen wij altijd eerst een vrijblijvende offerte sturen.

Reserveer een pizza oven!
arrow&v
Levering (inclusief):

Extra informatie

Pizzaoven aanhanger

Een authentieke steenoven op een aanhanger waarmee u op elke gewenste locatie Napolitaanse pizza's kunt bakken. Voor elke gelegenheid is deze unieke oven in te zetten. De aanhanger mag achter elke auto met trekhaak en gereden worden met rijbewijs B. 

De oven is eenvoudig te installeren, zonder gereedschap. De aanhanger is voorzien van een werktafel voor het bereiden van uw overheerlijke pizza's.

Pizza Piaggio

Iets unieks op uw feest of festival? Huur een echte Italiaanse Piaggio met pizzaoven. Een echte 'eye catcher' op uw feest. Achterin is een oven geïnstalleerd die via de klep te bereiken is.

Interesse? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij komen de Piaggio bij u leveren en ophalen. 

U heeft het waarschijnlijk al druk genoeg met de voorbereidingen van uw evenement of feest. Wij maken het zo makkelijk mogelijk voor u: 

Boek online

U kunt eenvoudig online een reservering voor de pizzaoven maken. U kiest de gewenste datum, pakket en aantal personen. 

Ophalen

U pikt de oven op de dag van de huur op bij ons. Het enige dat u nodig heeft is een auto met trekhaak en een geldig rijbewijs B. 

Eenvoudige installatie

U plaatst de oven zonder gebruik van gereedschappen. Plaats de oven op een harde ondergrond, poten uit en klaar! Wij kunnen de installatie ook voor u verzorgen

Oven aansteken

Gebruik hiervoor droog en schoon haard-hout. Als de oven op temperatuur is (350 tot 400 graden) is het tijd om te bakken!

Bakken maar!

Laat uw creativiteit zijn gang gaan. Beleg uw pizza's naar eigen smaak. U kunt eindeloos blijven combineren.

Veelgestelde vragen

Pizza bakken in een echte steenoven, dat is geen dagelijkse bezigheid. Hier vindt u veelgestelde vragen met antwoord. Staat uw vraag er niet bij? Laat het ons weten, wij beantwoorden uw vraag graag. 

Ophalen en terugbrengen

Hoe maak ik een bodem van een deegbol?


In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe u van een deegbol een mooie ronde pizza bodem maakt.




Hoeveel saus moet er op een bodem?


Wij adviseren u om 1 lepel saus te gebruiken, deze verspreidt u vervolgens van het midden naar buiten. Zorg dat u aan de randen ongeveer 1 cm zonder saus laat zodat u een mooie bruine korst krijgt.




Hoe leg ik de pizza in de oven?


Na het beleggen van de pizza met uw favoriete ingrediënten, plaatst u de pizza op de schep. Plaats de schep met pizza vooraan in de oven. Maak een vlugge schuifbeweging zodat de pizza eraf schuift. Na ongeveer 15 seconden draait u de pizza een kwartslag. Na 4 keer draaien is de pizza klaar.




Hoelang moet mijn pizza in de oven?


Zodra de oven op temperatuur is zal de bereidingstijd tussen de 60 en 90 seconden zijn. Afhankelijk van de dikte van de bodem en het soort beleg kan het nodig zijn om de pizza langer te bakken. Ter illustratie: - een pizza Margherita is in 60 seconden klaar - een pizza Quattro Stagioni is in 120 seconden klaar - een pizza Calzone is in 180 seconden klaar





Gebruik

Waar kan ik de oven plaatsen?


Wij adviseren om de oven op een harde vlakke ondergrond te plaatsen. Op elke hoek zit een steunpoot die u uit kunt draaien. Met het uitdraaien van deze poten zorgt u ervoor dat de oven recht staat. Zachte ondergrond? Plaats dan onder de poten een tegel zodat de oven niet wegzakt. U kunt ons altijd om advies vragen als u twijfelt over het plaatsen van de oven.




Hoe maak ik de oven schoon?


Nadat u klaar bent met bakken kunt u het vuur in de oven veilig uit laten branden. De volgende ochtend veegt u de as uit de oven. Eventuele aangekoekte resten kunt u met de krabber los maken.




Hoe snel is de oven op temperatuur?


Het opwarmen van de oven duurt 1 uur tot 1,5 uur. Na het aanmaken van de oven zal de koepel aan de binnenzijde zwart worden van de roetdeeltjes. Zodra u ziet dat de binnenzijde weer schoon wordt, is de oven op temperatuur en kan er met bakken begonnen worden.




Hoeveel hout verbruikt de oven?


Voor het opwarmen van de oven gebruikt u ongeveer ½ krat hout. Zodra de oven op temperatuur is plaatst u er af en toe een blok bij (3 á 4 per uur). Wij adviseren te zorgen voor een mooie vlam en niet enkel gloeiende kolen om het beste resultaat met bakken te krijgen.





Pizza's bereiden

Hoe maak ik een bodem van een deegbol?


In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe u van een deegbol een mooie ronde pizza bodem maakt.




Hoeveel saus moet er op een bodem?


Wij adviseren u om 1 lepel saus te gebruiken, deze verspreidt u vervolgens van het midden naar buiten. Zorg dat u aan de randen ongeveer 1 cm zonder saus laat zodat u een mooie bruine korst krijgt.




Hoe leg ik de pizza in de oven?


Na het beleggen van de pizza met uw favoriete ingrediënten, plaatst u de pizza op de schep. Plaats de schep met pizza vooraan in de oven. Maak een vlugge schuifbeweging zodat de pizza eraf schuift. Na ongeveer 15 seconden draait u de pizza een kwartslag. Na 4 keer draaien is de pizza klaar.




Hoelang moet mijn pizza in de oven?


Zodra de oven op temperatuur is zal de bereidingstijd tussen de 60 en 90 seconden zijn. Afhankelijk van de dikte van de bodem en het soort beleg kan het nodig zijn om de pizza langer te bakken. Ter illustratie: - een pizza Margherita is in 60 seconden klaar - een pizza Quattro Stagioni is in 120 seconden klaar - een pizza Calzone is in 180 seconden klaar





Algemeen

Waar kan ik de oven plaatsen?


Wij adviseren om de oven op een harde vlakke ondergrond te plaatsen. Op elke hoek zit een steunpoot die u uit kunt draaien. Met het uitdraaien van deze poten zorgt u ervoor dat de oven recht staat. Zachte ondergrond? Plaats dan onder de poten een tegel zodat de oven niet wegzakt. U kunt ons altijd om advies vragen als u twijfelt over het plaatsen van de oven.




Hoe maak ik de oven schoon?


Nadat u klaar bent met bakken kunt u het vuur in de oven veilig uit laten branden. De volgende ochtend veegt u de as uit de oven. Eventuele aangekoekte resten kunt u met de krabber los maken.




Hoe snel is de oven op temperatuur?


Het opwarmen van de oven duurt 1 uur tot 1,5 uur. Na het aanmaken van de oven zal de koepel aan de binnenzijde zwart worden van de roetdeeltjes. Zodra u ziet dat de binnenzijde weer schoon wordt, is de oven op temperatuur en kan er met bakken begonnen worden.




Hoeveel hout verbruikt de oven?


Voor het opwarmen van de oven gebruikt u ongeveer ½ krat hout. Zodra de oven op temperatuur is plaatst u er af en toe een blok bij (3 á 4 per uur). Wij adviseren te zorgen voor een mooie vlam en niet enkel gloeiende kolen om het beste resultaat met bakken te krijgen.





NEEM CONTACT MET ONS OP

KVK: 74995103  BTW: NL 8601 01733 B01  IBAN: NL25INGB 0009 3526 01

Image by NeONBRAND
Image by Jesus Kiteque
Image by NordWood Themes
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Volg ons