Bouwdroger Huren

Uw stucwerk gemakkelijk laten drogen of gewoonweg uw huis ontvochtigen? Reserveer dan een bouwdroger bij ons. Geschikt voor het drogen van iedere ruimte in huis. U huurt bij ons een bouwdroger voor de periode dat u een bouwdroger nodig heeft en brengt deze terug zodra u klaar bent met het ontvochtigen van uw huis

Onze bouwdrogers zijn eenvoudig in gebruik. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken. Heeft u vragen tijdens het gebruik van de bouwdroger dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen.

 

Prijzen

€6,- per dag
€40.- per week

€120,- per maand (4 weken)

Langere periode in overleg
€100,- borg

*Onze prijzen zijn op basis van zelf ophalen en retour brengen. Wij zorgen dat u een goed werkende bouwdroger van ons ontvangt, zorgt u dat de bouwdroger goed werkend terugkomt?

 

Uiteraard is het ook mogelijk om een bouwdroger te laten bezorgen. Wilt u dit? Overleg dan met ons en informeer bij ons naar de extra kosten. 
 

Reserveren

Met het invullen van onderstaand formulier maakt u een reservering voor het huren van een bouwdroger. Nadat wij uw reservering ontvangen hebben zullen wij deze zo spoedig mogelijk bevestigen.

Bij bezorgen en/of ophalen door ons graag altijd even telefonisch contact.

Reserveer een bouwdroger!
Ik wil graag huren:

Extra informatie

Type 1: Andrews DF600
· Model DF600
· 230v / 7.5A
· 1700w
· 65 kg
· 120L/24u

Omschrijving:

De DF600 staat bekend om zijn grote droogcapaciteit. Daarom is deze perfect voor het drogen van grote ruimtes tot een maximum bewoonbare oppervlakte van 220m². Te gebruiken in huis, kantoor, een loods of warenhuis. De bouwdroger droogt tot 125 liter in 24 uur. Gemakkelijk te verplaatsen van de ene naar de andere ruimte. Voorzien van een doorlopende afvoer voor het afvoeren van het opgevangen water. Fijn als u hiervoor over een jerrycan of spaceykuip beschikt. 

Type 2:  Eurom LO 120
· Model LO120
· 120L / Dag
· 230v / 8.3A
· 1860w
· 57 kg

Omschrijving:

De Eurom LO120 bouwdroger heeft een grote droogcapaciteit tot een ruimte van 180m2. Te gebruiken in huis, kantoor, een loods of warenhuis. De bouwdroger droogt tot 120 liter in 24 uur. Gemakkelijk te verplaatsen van de ene naar de andere ruimte. Voorzien van een doorlopende afvoer voor het afvoeren van het opgevangen water. Fijn als u hiervoor over een jerrycan of spaceykuip beschikt. 

Veelgestelde vragen

Als u een bouwdroger bij ons huurt kan het gebeuren dat u tegen iets aanloopt waarvan u niet weet hoe u dit op moet lossen. Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen staan, misschien staat uw vraag hier tussen? Is dit niet zo, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vraag graag!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Image by NeONBRAND
Image by Jesus Kiteque
Image by NordWood Themes
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Volg ons

KVK: 74995103  BTW: NL 8601 01733 B01  IBAN: NL25INGB 0009 3526 01