IMG_4927.jpeg

Bouwdroger Huren

Uw stucwerk gemakkelijk laten drogen of gewoonweg uw huis ontvochtigen? Reserveer dan een bouwdroger bij ons. Geschikt voor het drogen van iedere ruimte in huis. U huurt bij ons een bouwdroger voor de periode dat u een bouwdroger nodig heeft en brengt deze terug zodra u klaar bent met het ontvochtigen van uw huis

Onze bouwdrogers zijn eenvoudig in gebruik. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken. Heeft u vragen tijdens het gebruik van de bouwdroger dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen.

 

Prijzen

€45.- per week

€40,- per week (minimaal 4 weken)

Langere periode in overleg
€100,- borg

*Onze prijzen zijn op basis van zelf ophalen en retour brengen. Wij zorgen dat u een goed werkende bouwdroger van ons ontvangt, zorgt u dat de bouwdroger goed werkend terugkomt?

 

Uiteraard is het ook mogelijk om een bouwdroger te laten bezorgen. Wilt u dit? Overleg dan met ons en informeer bij ons naar de extra kosten. 
 

Reserveren

Met het invullen van onderstaand formulier maakt u een reservering voor het huren van een bouwdroger. Nadat wij uw reservering ontvangen hebben zullen wij deze zo spoedig mogelijk bevestigen.

Bij bezorgen en/of ophalen door ons graag altijd even telefonisch contact.

Reserveer een bouwdroger!
Ik wil graag huren:

Bedankt voor de inzending!

Extra informatie

Type 1: Andrews DF600
· Model DF600
· 230v / 7.5A
· 1700w
· 65 kg
·

Omschrijving:

De DF600 staat bekend om zijn grote droogcapaciteit. Daarom is deze perfect voor het drogen van grote ruimtes tot een maximum bewoonbare oppervlakte van 220m². Te gebruiken in huis, kantoor, een loods of warenhuis. De bouwdroger droogt tot 125 liter in 24 uur. Gemakkelijk te verplaatsen van de ene naar de andere ruimte. Voorzien van een doorlopende afvoer voor het afvoeren van het opgevangen water. Fijn als u hiervoor over een jerrycan of spaceykuip beschikt. 

Type 2:  Eurom LO 120
· Model LO120
· 
· 230v / 8.3A
· 1860w
· 57 kg

Omschrijving:

De Eurom LO120 bouwdroger heeft een grote droogcapaciteit tot een ruimte van 180m2. Te gebruiken in huis, kantoor, een loods of warenhuis. De bouwdroger droogt tot 120 liter in 24 uur. Gemakkelijk te verplaatsen van de ene naar de andere ruimte. Voorzien van een doorlopende afvoer voor het afvoeren van het opgevangen water. Fijn als u hiervoor over een jerrycan of spaceykuip beschikt. 

Veelgestelde vragen

Als u een bouwdroger bij ons huurt kan het gebeuren dat u tegen iets aanloopt waarvan u niet weet hoe u dit op moet lossen. Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen staan, misschien staat uw vraag hier tussen? Is dit niet zo, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vraag graag!

Ophalen en retour

Wanneer kan ik de bouwdroger ophalen?


Ophalen is altijd op afspraak en kan op de dag dat de huur start. Ophalen kan van maandag tot en met zondag tussen 9:00u en 21:00u.

Wij zijn niet altijd aanwezig, neem even vooraf contact met ons op om een afspraak te maken
Wanneer moet ik de bouwdroger retour brengen?


Retour brengen is altijd op afspraak en kan op de dag dat de huur eindigd. retour brengen kan van maandag tot en met zondag tussen 9:00u en 21:00u.

Wij zijn niet altijd aanwezig, neem even vooraf contact met ons op om een afspraak te maken.
Kan ik de bouwdroger ook laten brengen of ophalen?


Wij bieden ook de mogelijkheid aan om de douche bij u te leveren en weer retour te halen. Wilt u weten wat de extra kosten hiervoor zijn, neem dan even contact met ons op dan maken wij een passende prijs.
Past de bouwdroger in een auto?


Een bouwdroger is 50x50cm en 100cm hoog. Deze past in de meeste auto's, wanneer u de bank plat legt.

Twijfelt u of de bouwdroger in uw auto past? Neem even contact met ons op, wij hebben onze drogers al in vele type auto geladen.

Gebruik

Hoe sluit ik de bouwdroger aan?


Onze bouwdrogers zijn eenvoudig aan te sluiten op een 230v stopcontact. De drogers zijn voorzien van een afvoerslang voor het water, deze plaatst u boven een emmer of specikuip. Zorg ervoor dat de emmer of kuip altijd lager is dan de afvoer.
Hoe snel doet de bouwdroger zijn werk?


Wij adviseren altijd de droger na transport 24 uur rechtop te laten staan alvorens deze in te schakelen. De bouwdroger zal na het inschakelen enige tijd nodig hebben om te drogen. Dit is ook afhankelijk van de vochtigheid en temperatuur in de ruimte.
Voor welke ruimte is de bouwdroger geschikt?


De bouwdroger is geschikt voor alle ruimtes in uw huis of garage. Ook kan deze geplaatst worden in uw kelder, zorg er wel voor dat er geen water op de vloer ligt.

Algemeen

Wanneer krijg ik mijn borg terug?


Nadat u onze bouwdroger weer retour heeft gebracht en wij hebben deze gecontroleerd storten wij binnen 5 dagen de borg terug.

Mochten wij na controleren nog onderdelen missen zullen wij altijd contact met u opnemen, zodat deze alsnog retour geleverd kunnen worden of om een eventuele vergoeding te bespreken.
Mijn vraag staat hier niet bij!


Uw vraag is nog niet beantwoord? Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag verder.
De verbouwing loopt uit, mag ik de bouwdroger langer huren?


Tijdens een verbouwing kunnen altijd dingen tegen zitten, dat is erg vervelend. Zit het even tegen en verwacht u de bouwdroger langer nodig te hebben? Neem even contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.
Mag ik ook betalen bij ophalen/levering?


Wij hanteren standaard een betalingstermijn van 14 dagen. Boekt u verder vooruit of betaalt u liever pas bij het ophalen? Neem even contact met ons op dan bespreken wij de mogelijkheden met u.

De factuur dient ten alle tijde betaald te zijn voordat u de bouwdroger meeneemt of geleverd krijgt.

NEEM CONTACT MET ONS OP

KVK: 74995103  BTW: NL 8601 01733 B01  IBAN: NL25INGB 0009 3526 01