Skip to content

Over lekker te huur

Als basis jarenlang gepassioneerd over dezelfde onderwerpen en een hechte band, bedachten deze twee zwagers een huurconcept voor meerdere doeleinden.

Om een zo fijn mogelijke douchervaring te creëren wil je direct over warm water beschikken en het douchewater weg kunnen spoelen. Daarom bedachten we de mogelijkheid om niet alleen mobiele douches maar ook boilers en pompen te verhuren. Elke douche is zo gebouwd dat deze binnen een kwartier op de gewenste plek staat. Douche installeren en ontspannen maar!

Niets is vervelender dan een ruimte die je niet gedroogd krijgt. Met onze kennis in de bouw weten we goed hoe bouwdrogers werken, waar deze aan moeten voldoen en welk type je gebruikt voor welke ruimte. En zo voegden we bouwdrogers toe aan ons assortiment. 

 Daarnaast bieden wij zowel voor de douches, toiletten en bouwdrogers een bezorg- en ophaal service. Zo hopen wij optimaal gemak aan onze klanten te bieden.

Pand bussen lekker te huur

Lex Post (werktuigbouwkunde)

Lex Post van Lekker Te Huur

Altijd op zoek naar perfectie met een bijzonder oog voor detail. Tot in de puntjes geregeld is bij hem vanzelfsprekend.

Edwin Verkuijlen (horeca & bouw)

Altijd bezig om alle details in de vingers te krijgen. Hoe klein ze ook zijn. Fanatiek op zoek naar die details die perfectie garanderen.

Edwin Verkuijlen Lekker te huur