Skip to content

Een bouwdroger huren?

Dryfast bouwdroger

Wat kost een bouwdroger huren?

Onze prijzen zijn op basis van zelf ophalen en retour brengen. Uiteraard is het ook mogelijk om een bouwdroger te laten bezorgen. Wil je dit? Overleg dan met ons en informeer bij ons naar de extra kosten. Langere periodes zijn mogelijk in overleg.

Bouwdroger huren

Type: Klein

Geschikt voor het drogen van een kleine ruimte zoals badkamer of keuken.

 • 350 m³/uur, radiaal ventilator
 • 230 V / 50 Hz
 • 0,83 kW / 3.7 A
 • 49,5 x 45,5 x 90,0 cm
 • 31 KG

Type: Midden

Geschikt voor het drogen van een middelgrote ruimte zoals een woonkamer.

 • 600 m³/uur, radiaal ventilator
 • 230 V / 50 Hz
 • 1.5 kW / 6.5 A
 • 48,0 x 52,5 x 82,0 cm
 • 45 KG
Bouwdroger huren

Type: Groot

Geschikt voor het drogen van een volledig woonhuis.

 • 800 m³/uur, radiaal ventilator
 • 230 V / 50 Hz
 • 2.1 kW / 9 A
 • 58,5 x 63,0 x 102,0 cm
 • 66 KG
Laagsteprijsgarantie logo

Overal te plaatsen

Onze bouwdrogers zijn gemakkelijk in iedere ruimte te plaatsen.

Verzending Nederland logo

Levering door heel Nederland

Wij leveren door heel Nederland. Afhalen is ook een mogelijkheid.

Niet goed geld terug logo

Scherpe prijs

Wij hanteren scherpe prijzen. Al onze prijzen zijn inclusief btw.

Uitstekendeservice logo

Hygiënisch

Onze bouwdrogers worden altijd grondig gereinigd vóór levering.

Bouwdroger plaatsen

Een bouwdroger huren is eenvoudig en kan al vanaf een week.

Jouw stucwerk gemakkelijk laten drogen of gewoonweg je huis ontvochtigen? Reserveer dan een bouwdroger bij ons. Geschikt voor het drogen van iedere ruimte in huis. Je huurt bij ons een bouwdroger voor de periode dat je een bouwdroger nodig hebt en brengt deze terug zodra je klaar bent met het ontvochtigen van jouw huis. 

Onze bouwdrogers zijn eenvoudig in gebruik. Je hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken. Heb je vragen tijdens het gebruik van de bouwdroger dan kun je ons natuurlijk altijd bellen.

Direct een bouwdroger reserveren

Met het invullen van onderstaand formulier maak je een reservering voor het huren van een bouwdroger Nadat wij jouw reservering ontvangen hebben zullen wij deze zo spoedig mogelijk bevestigen. Liever laten bezorgen en/of ophalen door ons, dit graag even aangeven bij vragen/opmerkingen. Dan maken wij een passende offerte voor je.

Bespaar tijd met een bouwdroger

Nadat een stukadoor klaar is, zal hij aangeven dat het stucwerk rustig  moet drogen. In het stucwerk zitten namelijk nog liters vocht die nodig zijn geweest om het gips te kunnen verwerken.

Dit vocht zal op een natuurlijke manier opdrogen en verdampen. Dit kost echter veel tijd. Hoelang dit duurt is afhankelijk van de dikte van het stucwerk, de temperatuur en de ventilatie van de ruimte.

Wil je dit proces versnellen? Zodat je eerder kunt starten met verven of behangen? Zet dan een bouwdroger in. Deze machine neemt het vochtige lucht op uit de ruimte en vangt het vocht op in een opvangbak.

Door gebruik te maken van bouwdrogers kan men de droogtijd al snel terugdringen aanzienlijk terugbrengen. Zo bespaar je tijd en kun je sneller aan de slag met de volgende werkzaamheden.

Bouwdroger plaatsen
Muur stucken

Voorkom problemen door vocht

Wateroverlast of vochtproblemen? Ook dan is het mogelijk om tijdelijk een bouwdroger in te zetten. Wanneer een ruimte lange tijd vochtig blijft loop je het risico op schimmelvorming of bijvoorbeeld het loslaten van stucwerk. Voorkom onnodige vochtproblemen door een bouwdroger in te zetten.

Veel gestelde vragen

Als je een bouwdroger bij ons huurt kan het gebeuren dat je tegen iets aanloopt waarvan je niet weet hoe je dit op moet lossen. Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen staan, misschien staat jouw vraag hier tussen? Is dit niet zo, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden jouw vraag graag!

Ophalen en retour

Ophalen is altijd op afspraak en kan op de dag dat de huur start. Ophalen kan van: 

 • Maandag t/m vrijdag: 08:00–18:00 uur.

Wij zijn niet altijd aanwezig, neem even vooraf contact met ons op om een afspraak te maken.

Retour brengen is altijd op afspraak en kan op de dag dat de huur eindigd. Retour brengen kan van: 

 • Maandag t/m vrijdag: 08:00–18:00 uur

Wij zijn niet altijd aanwezig, neem even vooraf contact met ons op om een afspraak te maken.

Een bouwdroger is 50x50cm en 100cm hoog. Deze past in de meeste auto’s, wanneer je de bank plat legt.

Twijfel je of de bouwdroger in jouw auto past? Neem even contact met ons op, wij hebben onze drogers al in vele type auto geladen.

Wij bieden ook de mogelijkheid aan om de douche bij je te leveren en weer retour te halen. Wil je weten wat de extra kosten hiervoor zijn, neem dan even contact met ons op dan maken wij een passende prijs.

Gebruik

De bouwdroger is geschikt voor alle ruimtes in jouw huis of garage. Ook kan deze geplaatst worden in jouw kelder, zorg er wel voor dat er geen water op de vloer ligt.

Onze bouwdrogers zijn eenvoudig aan te sluiten op een 230v stopcontact.
De drogers zijn voorzien van een afvoerslang voor het water, deze plaatst je boven een emmer of specikuip.
Zorg ervoor dat de emmer of kuip altijd lager is dan de afvoer.

Wij adviseren altijd de droger na transport 24 uur rechtop te laten staan alvorens deze in te schakelen.
De bouwdroger zal na het inschakelen enige tijd nodig hebben om te drogen. Dit is ook afhankelijk van de vochtigheid en temperatuur in de ruimte.

Algemeen

Nadat je onze bouwdroger weer retour heeft gebracht en wij deze hebben gecontroleerd storten wij binnen 5 dagen de borg terug.
Mochten wij na controleren nog onderdelen missen zullen wij altijd contact met je opnemen, zodat deze alsnog retour geleverd kunnen worden of om een eventuele vergoeding te bespreken.

Tijdens een verbouwing kunnen altijd dingen tegen zitten, dat is erg vervelend. Zit het even tegen en verwacht je de bouwdroger langer nodig te hebben neem dan contact met ons op, we kijken dan samen naar een passende oplossing.

Wij hanteren standaard een betalingstermijn van 14 dagen. Boek je verder vooruit of betaal je liever pas bij het ophalen? Neem even contact met ons op dan bespreken wij de mogelijkheden met je.
De factuur dient ten alle tijde betaald te zijn voordat je de bouwdroger meeneemt of opgeleverd krijgt.

Jouw vraag is nog niet beantwoord? Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen je graag verder.