Skip to content

Een sanitaire unit huren?

Lekker te Huur
4.9
Gebaseerd op 161 beoordelingen
powered by Google
js_loader
toiletwagen te huur

Wat kost een sanitaire unit huren?

Je hebt bij ons de mogelijkheid om verschillende type sanitaire units te huren: verschillende tijdelijke douches, toiletten en badkamers.
Kun je aan de hand van onderstaande informatie niet tot een keuze komen of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Tijdelijke douches

Voor alle informatie over het huren van een mobiele douche klikt u op de knop hieronder.

Complete badkamers

Voor alle informatie over het huren van een complete badkamer klikt u op de knop hieronder.

Toiletten

Voor alle informatie over het huren van toiletten klikt u op de knop hieronder.

Laagsteprijsgarantie logo

Overal te plaatsen

Onze sanitaire units zijn gemakkelijk in iedere ruimte te plaatsen, zowel binnen als buiten.

Verzending Nederland logo

Levering door heel Nederland

Wij leveren door heel Nederland. Afhalen is ook een mogelijkheid.

Niet goed geld terug logo

Scherpe prijs

Wij hanteren scherpe prijzen. Al onze prijzen zijn inclusief btw.

Uitstekendeservice logo

Hygiënisch

Onze sanitaire units worden altijd grondig gereinigd vóór levering.

Lekker te huur douchecabine

Sanitaire unit huren

Op zoek naar een sanitaire unit? Dan ben je bij Lekker te huur aan het juiste adres! We hebben een verschillend aanbod aan douches, toiletten en badkamers. Ideaal voor tijdens een verbouwing, festival, evenement of elk gelegenheid waarvoor je een tijdelijke sanitaire unit nodig hebt. Onze sanitaire units zijn erg eenvoudig in gebruik. We kunnen de sanitaire unit voor jou aansluiten.

Een douche sluiten we aan via een warm water boiler of door een Gardena slang op de kraan te plaatsen. Het koude en warme water is te bedienen met een mengkraan. Liever zelf aan de slag? Onze douches zijn ook gemakkelijk zelf op te bouwen en demonteren, dit kost je ongeveer een kwartiertje. Heb je vragen tijdens het opbouwen dan kun je ons natuurlijk altijd bellen.

Onze badkamers zijn geheel waterdicht, kitten is niet nodig. Door de broyeur toilet is er maar een afvoer van 40mm nodig. Ook voor onze badkamers hoef je alleen maar koud en warm water aan te sluiten. Dit kun je doen via de leiding of door een Gardena slang op de kraan te plaatsen. Het koude en warme water is te bedienen met een mengkraan. Voor de verlichting en toilet heb je een 230v aansluiting nodig.

Onze broyeur toiletten zijn eenvoudig te plaatsen binnen jouw eigen woning. Te plaatsen op iedere plek waar water en een afvoer beschikbaar zijn. Geen afvoer of water beschikbaar? Dan kan een chemisch toilet met biologisch afbreekbare vloeistof een oplossing zijn.

 

Bekijk ons aanbod en ga snel een sanitaire unit huren bij Lekker te huur!  

Vrijblijvend een sanitaire unit reserveren

Met onderstaande buttons kun je een van onze verschillende sanitaire units huren. Nadat wij uw reservering ontvangen hebben zullen wij deze zo spoedig mogelijk bevestigen. Liever laten bezorgen en/of ophalen door ons, dit graag even aangeven bij vragen/opmerkingen. Dan maken wij een passende offerte voor u. 

Onze soorten sanitaire units

Bij Lekker te huur kun je verschillende sanitaire units huren. We hebben douches, mobiele badkamers en toiletten.
Van de douches kun je kiezen uit een douche met douchegordijn (voor binnen), een mobiele douchecabine (voor buiten) en een luxe buitendouche (voor buiten). Ook kun je kiezen om een boiler en/of pomp erbij te huren. 
We hebben 2 verschillende mobiele badkamers. De ene is een badkamer wagen, deze is erg makkelijk te verplaatsen, omdat deze op wielen staat. De andere is een badkamer unit, deze is geschikt voor binnen én buiten en dient door ons gemonteerd te worden. 
Aan toiletten hebben we een breed assortiment: verschillende buitencabines, units, een douchewagen, plaskruis en een handwasunit. 

Er is dus genoeg keuze om een sanitaire unit te huren! Daarom begrijpen we dat je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op en dan helpen we jou verder! 

toilet huren overzicht
Badkamer lekker te huur

Badkamer wagen

Onze meest gekozen oplossing is de mobiele badkamer wagen.

Met deze alles-in-een oplossing bieden wij een douche, toilet en wastafel in een compacte ruimte van 240 x 220 x 270 cm.

De badkamer wagen kan bijvoorbeeld in een garage, tuin of parkeerplaats worden geplaatst. Ideale oplossing zonder montage werkzaamheden.

Evenementen en festivals

Wil je als organisator een sanitaire unit huren voor een festival of evenement? Dat is bij ons ook mogelijk!

Het bieden van comfort en hygiëne bij een festival is heel belangrijk voor een onvergetelijke ervaring. Na een dag voor activiteiten en plezier, kan het fijn zijn om jezelf op te frissen en schoon te maken en even te kunnen ontlasten. Douchen helpt zweet, stof en andere onzuiverheden van het lichaam te verwijderen. Daarnaast kan douchen en naar het toilet gaan bijdragen aan een gevoel van comfort tijdens een festival. Een douche en/of toilet kan helpen om het gevoel van vermoeidheid en ongemak te verminderen, vooral als het festival plaatsvindt tijdens warme weersomstandigheden.

Lekker te huur biedt hier een passende oplossing voor. Bekijk onze festival douches en verdere assortiment en maak je festival een dag om nooit meer te vergeten!

Lekker te huur douchecabine

Veel gestelde vragen

Als je een badkamer bij ons huurt kan het gebeuren dat je tegen iets aanloopt waarvan je niet weet hoe je dit op moet lossen. Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen staan, misschien staat je vraag hier tussen? Is dit niet zo, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden je vraag graag!

Algemeen

Nadat je onze badkamer weer retour hebt gebracht en wij deze hebben gecontroleerd storten wij binnen 5 dagen de borg terug.
Mochten wij na controleren nog onderdelen missen zullen wij altijd contact met je opnemen, zodat deze alsnog retour geleverd kunnen worden of om een eventuele vergoeding te bespreken.

Tijdens een verbouwing kunnen altijd dingen tegen zitten, dat is erg vervelend. Zit het even tegen en verwacht je de badkamer langer nodig te hebben neem dan contact met ons op, we kijken dan samen naar een passende oplossing.

Wij hanteren standaard een betalingstermijn van 14 dagen. Boek je verder vooruit of betaalt je liever pas bij het ophalen? Neem even contact met ons op dan bespreken wij de mogelijkheden met je.
De factuur dient ten alle tijde betaald te zijn voordat je de badkamer meeneemt of opgeleverd krijgt.

Je vraag is nog niet beantwoord? Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen je graag verder.