Skip to content

Tijdelijke douche huren

Lekker te Huur
4.9
Gebaseerd op 170 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Douche cabine compleet

Waarom een tijdelijke douche huren?

Er zijn verschillende redenen om een tijdelijke douche te huren. Bijvoorbeeld, als je binnenkort gaat verbouwen en de badkamer wordt aangepakt, kunnen er beperkingen ontstaan. Gelukkig hebben wij voor elke situatie een oplossing. Ook als je tijdelijk minder valide bent, kunnen wij eenvoudig een douche op de begane grond plaatsen. Zelfs tijdens evenementen, sportdagen of festivals voorzien wij je van een complete douchecabine, zodat je van alle gemakken bent voorzien. Een tijdelijke douche huren kan dus op ieder moment de perfecte oplossing zijn!

Mobiele douche met douchegordijn

Ben je op zoek naar een makkelijke en betaalbare oplossing? Kies voor onze mobiele douche met douchegordijn. Eenvoudig zelf te monteren. Staat binnen 5 minuten.

 • Mengkraan
 • Douchebak (in hoogte verstelbaar)
 • Schuifgordijn
 • 2x 1/2 duims aansluitingen voor warm en koud water
 • Douchkop met slang
 • Flexibele afvoerslang 40 mm
 • Afmeting 90 x 90 x 205 cm
 • Panelen 200 x 90 cm
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Montage op locatie mogelijk

Heb je alleen beschikking over koud water en/of geen afvoer in de buurt? Bekijk onze mogelijkheden voor het huren van een boiler of pomp.

Douche cabine luxe

Mobiele douche cabine

Ben je op zoek naar een gesloten cabine met deur? Kies voor onze mobiele douche cabine. Let op: deze douche dient door ons gemonteerd te worden.

 • Mengkraan
 • Cabine met deur
 • Gardena aansluiting voor warm en koud water
 • Douchkop met slang
 • Flexibele afvoerslang 40 mm
 • Afmeting 100 x 100 x 215 cm
 • Geschikt voor buiten

Heb je alleen beschikking over koud water? Bekijk onze mogelijkheden voor het huren van een boiler.

image1

Luxe buitendouche

Ben je op zoek naar een gesloten cabine met deur voor buiten? Kies voor onze mobiele luxe buiten buitendouche.

 • Mengkraan
 • Cabine met deur
 • Gardena aansluiting voor warm en koud water
 • Douchkop met slang
 • Flexibele afvoerslang 40 mm
 • Afmeting 106 x 106 x 225 cm
 • Enkel geschikt voor buiten
 • Beschikbaar met of zonder droge ruimte voor handdoeken en kleding.

Let op: de maat van de cabine is 106 x 106 x 230cm, alle doorgangen moeten hier voldoende breed voor zijn.

Heb je alleen beschikking over koud water?  Bekijk onze mogelijkheden voor het huren van een boiler.

Daarom kies je voor Lekker te huur!

Laagsteprijsgarantie logo

Overal te plaatsen

Onze mobiele douches zijn gemakkelijk in iedere ruimte te plaatsen, zowel binnen als buiten.

Verzending Nederland logo

Levering door heel Nederland

Wij leveren door heel Nederland. Afhalen is ook een mogelijkheid.

Niet goed geld terug logo

Scherpe prijs

Wij hanteren scherpe prijzen. Al onze prijzen zijn inclusief btw.

Uitstekendeservice logo

Hygiënisch

Onze douches worden altijd grondig gereinigd vóór levering.

Douche cabine

Verbouwing? Ga een tijdelijke douche huren

Eén van de redenen wanneer een tijdelijke douche huren interessant kan zijn is als er een verbouwing plaatsvindt. Ondanks dat een verbouwing natuurlijk leuk is, brengt het ook spanning en ongemakken met zich mee. Zo moet je een nieuwe plaats zien te vinden om te douchen en jezelf op te frissen. 

Vanuit onze ervaring weten wij dat het vaak niet ideaal is om bij vrienden, familie en kennissen te douchen. Daarom bieden wij ook tijdelijke verbouwingsdouches aan waardoor je niet iedere dag bij iemand anders hoeft aan te kloppen voor een frisse douchebeurt. Van kleine douchecabine. Tot en met complete mobiele badkamer.

Vrijblijvend en snel in 3 stappen een douche reserveren?

Tijdelijke douche nodig voor een evenement?

Natuurlijk is een verbouwing zéker niet de enige manier wanneer het huren van een verbouwingsdouche interessant kan zijn. Een sportdag, evenement of festival kan namelijk ook reden zijn om voor een douchecabine te gaan. Vaak merken wij zelfs dat tijdens grotere activiteiten niet alleen voor een ‘simpele’ douchecabine gekozen wordt. Maar juist voor een complete mobiele badkamer, waarbij zich dus ook een toilet bevindt. Hierdoor ben je voor een korte tijd voorzien van alle gemakken die alle bezoekers kunnen wensen. Als je een evenement organiseert kunnen wij naast een tijdelijke douche verhuren misschien met nog meer producten helpen. Neem dan ook een kijkje in ons complete assortiment.

Tijdelijke douches

Voor alle informatie over het huren van een mobiele douche klikt u op de knop hieronder.

Complete badkamers

Voor alle informatie over het huren van een complete badkamer klikt u op de knop hieronder.

Toiletten

Voor alle informatie over het huren van toiletten klikt u op de knop hieronder.

Bouwdrogers

Voor alle informatie over het huren van onze bouwdrogers. klikt u op de knop hieronder.

Reviews

Verbouwing
Super tevreden over de gehuurde douchecabine. Prima oplossing tijdens de verbouwing van onze badkamer. Prettige communicatie en snelle reacties en de medewerkers die de cabine kwamen installeren waren kundig en netjes. Absolute aanrader als tijdelijke oplossing.
Erik
2024
Badkamer verbouwing
Tijdens onze badkamer verbouwing deze douche cabine gehuurd, service van het beantwoorden voor het plaatsen en daarna het brengen en opbouwen van de douche alleen maar lovende woorden. En het gebruik van deze douche is ook zeer aan te raden, doet niet veel onder aan een echte douche. Ook steeds het verlengen van de huur was zeker geen probleem , 1 sms’je en het was geregeld. Lekker te huur , mannen ga zo door !
Van Den Oever
2022
Badkamer verbouwing
Ook voor onze badkamer verbouwing een douche met boiler en afvoerpomp gehuurd. We kegen prima uitleg en de douche hadden we zo staan. We hadden deze in de garage gezet. Alle onderdelen waren schoon. De douche werkte perfect. 45 minuten warm water was geen probleem. Mijn man gaf zelfs aan waarom wij eigenlijk een nieuwe badkamer nodig hadden... Dit werkte toch ook! 😃 We hebben de huurtijd ook probleemloos kunnen verlengen. Nadat douche opgehaald was stond de borg binnen een paar dagen op de rekening erbij.
Birgitte en Robert
2022
Badkamer vernieuwen
Dit bedrijf denkt mee en komt afspraken na. Ik ben blij de komende weken toch in eigen omgeving te kunnen douchen en niet te hoeven leuren met douchespullen, kleding etc. en gewoon voor/na bed te kunnen verfrissen!
Celine
2022
Badkamer
Een goede oplossing met goed materiaal tijdens de verbouwing van onze badkamer! Aardige, kundige kerels die met je meedenken en altijd bereikbaar zijn! Tijdens de verbouwing van onze badkamer hadden we besloten om een douchecabine te huren met afvoerpomp en boiler. De douche werkte prima en, wij gezin van 5, konden goed achter elkaar erin douchen zonder dat we met koud water zaten. Het in elkaar zetten van de douche is super makkelijk en het aansluiten van de pomp en boiler kan een kind doen. De verbouwing duurde wat langer dan normaal en het was geen probleem om de douchecabine wat langer te huren. Dit bedrijf raad ik iedereen aan!
J S
2023
Badkamer verbouwing
Tijden onze verbouwing van de badkamer 4weken een douche gehuurd bij Lekker te huur. Duidelijk afspraken, goede communicatie en een voordelige prijs. Ik beveel het iedereen aan die ze badkamer gaat verbouwen en gewoon thuis wil douchen.
Edward
2022
Verbouwing
Tijdens de verbouwing van de douche hebben we gebruik gemaakt van de mobiele douche van Lekker te Huur. Duidelijke afspraken, top bezorging en opzetten tot het helemaal klopt. Edwin en Lex zijn trots op wat ze doen en hebben service hoog in het vaandel staan. Echt aanrader als je op zoek bent naar tijdelijke oplossing voor douchen.
Ed
2021
Boiler lekker te huur

Ga voor een boiler bij een tijdelijke douche huren

Een boiler zorgt ervoor dat koud water opgewarmd wordt. Hierdoor hoef je tijdens een verbouwing, festival, sportdag óf festival niet onder een koude en (letterlijk) frisse douche te staan. Ga voor een tijdelijke douche huren met boiler om jezelf te verzekeren van een warme douchebeurt. Op naar een warme douche.

Wat zijn de kenmerken van onze boiler?

 • 230 volt
 • 1500 watt
 • 40-50 min warm douchen

Liever een complete badkamer huren?

Liever gebruikmaken van een douche en toilet in één? Reserveer dan een badkamer bij ons, compleet met douche, wastafel en toilet. Ideaal voor als je bijvoorbeeld jouw badkamer èn toilet gaat verbouwen. Net als bij een douche huur je een badkamer voor de periode dat je een badkamer nodig hebt.

Heb je een pomp nodig bij een tijdelijke douche huren?

Een pomp zorgt ervoor dat het water uit de afvoer weggepompt kan worden naar een hoger punt. Met name als dit gaat om langere afstanden van 10 meter of verder kan een pomp nodig zijn. Ook kan het noodzakelijk zijn als de afvoer ver van de tijdelijke douche is.

Wat zijn de kenmerken van onze vuilwaterpomp?

 • 230 volt
 • tot 80 liter per minuut
 • tot 5 meter opvoerhoogte
Pomp lekker te huur

Veelgestelde vragen

Als je een douche bij ons huurt kan het gebeuren dat je tegen iets aanloopt waarvan je niet weet hoe je dit op moet lossen. Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen staan, misschien staat jouw vraag hier tussen? Is dit niet zo, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden jouw vraag graag!

Ophalen en retour

Boiler & Vuilwaterpomp

Ophalen is altijd op afspraak en kan op de dag dat de huur start. Ophalen kan van:
 • Maandag t/m vrijdag: 09:00–20:00
 • Zaterdag 10:00–16:00
Wij zijn niet altijd aanwezig, neem even vooraf contact met ons op om een afspraak te maken.
Retour brengen is altijd op afspraak en kan op de dag dat de huur eindigt. Retour brengen kan van: 
 • Maandag t/m vrijdag: 09:00–20:00
 • Zaterdag 10:00–16:00
Wij zijn niet altijd aanwezig, neem even vooraf contact met ons op om een afspraak te maken.
De douches worden geleverd als voorgemonteerde bouwpakketten. De panelen zijn 90x200cm en de douchebak 90x90cm.
Deze passen niet in elke auto, een ruime SUV of stationwagen zijn vaak groot genoeg.
Twijfel je of de douche in jouw auto past? Neem even contact met ons op, wij hebben onze douches al in veel verschillende soorten auto’s geladen.

Wij bieden ook de mogelijkheid aan om de douche bij je te leveren en weer retour te halen. Wil je weten wat de extra kosten hiervoor zijn, neem dan even contact met ons op dan maken wij een passende prijs.

Een pomp zorgt dat het water uit de afvoer weggepompt wordt naar een hoger punt of een langere afstand (10 meter of verder). Je hebt bijvoorbeeld een pomp nodig als je op de plaats waar de douche komt geen beschikking hebt over een afvoer op de grond of als de afvoer te ver weg is.

Een boiler zorgt ervoor dat het koude water opgewarmt wordt. Beschik je tijdens het verbouwen of op de plaats van de douche alleen over een koud water aansluiting? Dan heb je een boiler nodig voor een heerlijke warme douche.

De boiler heeft een 230v stroomaansluiting en is voorzien van een standaard Gardena koppeling. Deze kun je zelf aansluiten op jouw kraan, met bijvoorbeeld een tuinslang.

Heeft u een ander type kraan? Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Een boiler geeft ongeveer 30 tot 40 minuten warm water. Dit is uiteraard afhankelijk van hoe heet je de douche instelt. Het water in de boiler wordt verwarmt tot 80 graden.

Algemeen

Installatie en gebruik

Nadat je onze douche weer retour hebt gebracht en wij deze hebben gecontroleerd storten wij binnen 5 dagen de borg terug.
Mochten wij na controleren nog onderdelen missen zullen wij altijd contact met je opnemen, zodat deze alsnog retour geleverd kunnen worden of om een eventuele vergoeding te bespreken.

Tijdens een verbouwing kunnen altijd dingen tegen zitten, dat is erg vervelend. Zit het even tegen en verwacht je de douche langer nodig te hebben neem dan contact met ons op, we kijken dan samen naar een passende oplossing.

Wij hanteren standaard een betalingstermijn van 14 dagen. Boek je verder vooruit of betaal je liever pas bij het ophalen? Neem even contact met ons op dan bespreken wij de mogelijkheden met je.
De factuur dient ten alle tijde betaald te zijn voordat je de douche meeneemt of opgeleverd krijgt.

Jouw vraag is nog niet beantwoord? Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Onze douches zijn voorgemonteerd en worden geleverd als een eenvoudig bouwpakket, dat je met 2 personen binnen 15 minuten kunt monteren.
Wij geven bij het ophalen een duidelijke instructie en geven een geschreven instructie mee bij de douche.
De douche wordt opgebouwd op de volgende manier:
1. Plaats de douchebak op de gewenste plek
2. Plaats de wanden volgens de aangegeven letters (A,B,C,D)
3. Plaats de bovenzijde over de wanden
4. Monteer de pezen tussen de wanden
5. Monteer de meegeleverde schroeven
6. Sluit de douche aan op warm en koud water (of op de boiler)
7. Sluit de afvoerslang aan op de afvoer (of met de pomp)
8. Geniet van uw heerlijke douche!

Onze douches zijn voorzien van flexibele rvs slangen voor het aansluiten van warm en koud water. De slangen hebben een 1/2″ duims koppeling, welke je op uw eigen watervoorziening aan kunt sluiten.
Heb je alleen een koudwater leiding beschikbaar? Dan kun je er een boiler bij huren.

De afvoerslang sluit je aan op een afvoerbuis of afvoerputje in de grond, heb je deze niet beschikbaar in de buurt van de douche, of is deze hoger dan de vloer? Dan kun je er een pomp bij huren.

Je hebt de douche opgebouwd volgens de instructies en alles aangesloten op uw leidingen?
Het kan zijn dat er een koppeling nog niet volledig is aangedraaid of er een rubbertje dubbel zit. Als je ook dat gecontroleerd hebt en de douche blijft lekken neem dan even contact met ons op.
Lekt de douche bij de wanden? Controleer je dan eerst even of de pezen goed gemonteerd zijn, een douche is waterdicht van boven naar beneden. Als je de douchekop in de hoek van de bak legt kan het water onder de wanden doorspuiten.
Blijf je problemen houden met lekkages? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij samen met je een passende oplossing kunnen vinden.
Jouw verbouwing is klaar? Wat heerlijk voor je. De tijdelijke douche kan nu weer gedemonteerd worden en retour gebracht worden.
Het demonteren gaat eigenlijk net zo eenvoudig als het monteren. Wij adviseren om dit altijd even met 2 personen te doen.
De douche wordt gedemonteerd op de volgende manier:
1. Poets de wanden en de douchebak
2. Ontkoppel de leidingen (sluit even uw waterleiding af)
3. Ontkoppel de afvoerslang
4. Demonteer de schroeven en pezen
5. Neem de bovenzijde van de wanden af (let op! de wanden staan nu los in de bak)
6. Neem de wanden uit de bak.
7. Plaats de bovenzijde over de bak
8. Verpak alles weer goed voor vervoer, zodat de douche en uw auto niet beschadigen.
Maak je even een afspraak om de spullen terug te brengen?