Skip to content

Wc wagen huren

Lekker te Huur
4.9
Gebaseerd op 161 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Wc wagen huren

Wc wagen verhuur

Een wc wagen huren voor evenementen, tijdens een noodgeval of een verbouwing? Dan zijn de wc wagens van lekkertehuur.nl een oplossing voor u. De wc wagen biedt comfort en gemak voor bezoekers, werknemers of andere gebruikers van de toiletten. Een wc wagen kan de sanitaire voorzieningen aanzienlijk verbeteren. Daarnaast zorg je met een wc wagen voor flexibiliteit van het sanitair. Eén wc wagen biedt al  de capaciteit tot ongeveer 150 personen. De afvoer van het toilet loopt rechtstreeks via een afvoerput. Daarom is het belangrijk dat er een afvoerput aanwezig is op de locatie van de toiletwagen.

Wc wagen huren lekker te huur

Toiletwagen voor evenementen

Opzoek naar dé ideale sanitaire oplossing voor kleine evenementen en feesten tot ongeveer 150 personen? Een wc wagen is dan een uitstekende oplossing. De wc wagens zijn van een hoge kwaliteit en hygiënisch eenvoudig te reinigen. Daarnaast is een wc wagen voorzien van:

 • Interne vermaalpomp
 • Uitgerust met twee aparte toiletruimten (dames en heren)
 • Herentoilet voorzien van urinoir
 • Hoogwaardig afgewerkt
 • Unieke turn-key oplossing
 • Montage op locatie mogelijk

Onze wagens onderscheiden zich in duurzaamheid,
kwaliteit en hygiëne. En zijn daarnaast voorzien van een wasbak, spiegel,
verwarming, LED verlichting en technische ruimte.

* Prijs voor meerdere weken in overleg

Chemisch toilet lekker te huur

Chemisch toilet

Gaat u verbouwen of bent u opzoek naar en tijdelijke toilet op locatie? Met een chemisch toilet ben je zeer flexibel in de sanitaire voorzieningen. Wanneer u kiest voor een chemisch toilet hoeft er geen afvoer aanwezig te zijn. Bij een chemisch toilet wordt het afval afgebroken doormiddel van chemicaliën of bacteriën. Doordat er geen afvoer aanwezig is bij een chemisch toilet moet het toilet af en toe geleegd worden. Normaal gesproken wordt een chemisch toilet elke paar dagen geleegd. Echter is dit afhankelijk van het aantal mensen dat gebruik maakt van het toilet. 

Handwasunit lekker te huur

Handwasunit

Met een handwasunit kunt u uw handen wassen met schoon water. Een handwasunit heeft twee wastafels en is ideaal voor gebruik op feesten en evenementen. Met een handwasunit zorgt u voor een verbeterde hygiëne. De handwasunits zijn voorzien van een voetpomp, hiermee kan de gebruiker het water bedienen met zijn voeten. Er is geen elektriciteit of water aansluiting nodig om de handwasunit te gebruiken. 

Bovendien kan de handwasunit gemakkelijk worden uitgebreid naar vier wastafels.

 • 2 wastafels
 • Unit wordt gevuld met schoon water
 • Apart reservoir voor vuil water
 • Geen stroom- of wateraansluiting nodig
 • Twee units tegen elkaar vormen een eiland van 4 wastafels
 • Afmeting: 998x570x1350
 • Gewicht: 35 kg
 • Schoonwater: 100 ltr
 • Vuilwater: 110 ltr

De handwasunit kan worden opgehaald of bezorgd op locatie

Plaskruis/plaszuil lekker te huur

Plaskruis/plaszuil huren

Opzoek naar een gemakkelijke en betaalbare oplossing voor tijdens een feestje? Dan is het plaskruis een oplossing voor u. 

Een plaskruis kan worden ingezet om extra capaciteit te krijgen voor een toiletwagen of chemisch toilet. Daarnaast zijn plaskruizen ruimte efficiënt, in een ruimte van 118 x 118 cm is er plaats voor 4 personen.

 • Gewicht 95 kg.
 • De afmeting van de apparte palletbodem is 118 x 118 cm. de hoogte is 222 cm.
 • De inhoud is 480 liter (ongeveer 1500 plasbeurten).
 • Deze kan door middel van een slang in de put of hij zal geledigd moeten worden
 • Eenvoudig te plaatsen
 • Geen water- of rioolaansluiting nodig

Een plaskruis wordt vaak ingezet bij: evenementen, festivals, feesten, kermissen, campings, uitgaansgebieden, feestzalen, open dagen en braderieën. 

Een hygiënische wc wagen

Hygiëne is erg belangrijk wanneer het gaat om sanitaire voorzieningen. U wilt voor uw bezoekers of medewerkers natuurlijk dat de wc wagens schoon zijn. Wanneer u kiest voor een wc wagen huren zorgen wij ervoor dat deze schoon wordt opgeleverd, maar zijn daarnaast zijn de wc wagens ook zeer gemakkelijk te reinigen.

Lekker te huur auto
toilet huren overzicht

Onze soorten wc wagens

Onze wc wagens zijn kwalitatief erg goed, de wagens zijn hoogwaardig afgewerkt waardoor de kwaliteit erg goed is. De wc wagens zijn uitgerust met twee aparte toiletruimte, één voor dames en één voor heren.  In de ruimte voor heren is ook een urinoir aanwezig. Hierdoor wordt de wachttijd bij de toiletten korter. Onze toiletwagens onderscheiden zich in duurzaamheid, kwaliteit en hygiëne. De wagens zijn voorzien van een wasbak, spiegel, verwarming, LED verlichting en technische ruimte.

Onze wc wagens zijn makkelijk te reinigen, hierdoor kunt u de wagen gemakkelijk hygiënisch houden voor de bezoekers. Wanneer u een wc wagen huurt wordt deze op uw locatie geplaatst, de wc wagen wordt aangesloten op een afvoer zodat hij meteen gebruikt kan worden. Een toiletwagen heeft een afvoer nodig, dit betekent ook direct dat je zonder afvoer geen toiletwagen kunt huren. Op het moment dat er geen afvoer is kun je kiezen voor een chemisch toilet

Laagsteprijsgarantie logo

Makkelijk te plaatsen

Onze wc wagens zijn gemakkelijk te plaatsen.

Verzending Nederland logo

Levering door heel Nederland

Wij leveren door heel Nederland. Afhalen is ook een mogelijkheid.

Niet goed geld terug logo

Scherpe prijs

Wij hanteren scherpe prijzen. Al onze prijzen zijn inclusief btw.

Uitstekendeservice logo

Hygiënisch

Onze wc wagens worden altijd grondig gereinigd vóór levering.

Vrijblijvend een wc wagen of andere sanitaire voorziening reserveren?

Met het invullen van onderstaand formulier maak je een reservering voor het huren van een wc wagen, mobiele douchecabine of mobiele badkamer. Nadat wij jouw reservering ontvangen hebben zullen wij deze zo spoedig mogelijk bevestigen. Liever laten bezorgen en/of ophalen door ons, dit graag even aangeven bij vragen/opmerkingen. Dan maken wij een passende offerte voor je.

Veel gestelde vragen

Als je een wc wagen bij ons huurt kan het gebeuren dat je tegen iets aanloopt waarvan je niet weet hoe je dit op moet lossen. Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen staan, misschien staat jouw vraag hier tussen? Is dit niet zo, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden jouw vraag graag!

Algemeen

Nadat je ons toilet weer retour hebt gebracht en wij deze hebben gecontroleerd storten wij binnen 5 dagen de borg terug.
Mochten wij na controleren nog onderdelen missen zullen wij altijd contact met je opnemen, zodat deze alsnog retour geleverd kunnen worden of om een eventuele vergoeding te bespreken.

Tijdens een verbouwing kunnen altijd dingen tegen zitten, dat is erg vervelend. Zit het even tegen en verwacht je de toilet langer nodig te hebben neem dan contact met ons op, we kijken dan samen naar een passende oplossing.

Wij hanteren standaard een betalingstermijn van 14 dagen. Boek je verder vooruit of betaal je liever pas bij het ophalen? Neem even contact met ons op dan bespreken wij de mogelijkheden met je.
De factuur dient ten alle tijde betaald te zijn voordat je het toilet meeneemt of opgeleverd krijgt.

Jouw vraag is nog niet beantwoord? Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen je graag verder.